Masina electrica

5/5 - (2 votes)

Masina electrica:

Stim ca acum toti producatorii de masini se intrec in modele de masini electrice, noi vom puncta astazi cateva.

Hyundai Ioniq Electric

Ioniq este un model destul de neobișnuit, deoarece este disponibil atât ca hibrid, hibrid plug-in, cât și ca mașină complet electrică.

Vă recomandăm versiunea hibridă obișnuită, dar dacă vă decideți să mergeți pe modelul complet electric, veți avea o autonomie de până la 310 km, conform testelor oficiale.

Ne place interiorul său de calitate, dar și costurile reduse de utilizare, însă versiunea electrică este scumpă în comparație cu rivali.

Peugeot e-208

Peugeot e-208 este o mașină electrică mică, cu un design modern și foarte atrăgător. Nu există multe modele din această clasă care să se facă remarcate la fel precum „micul leu”.

Interiorul elegant și autonomia sa oficială impresionantă de până la 350 de kilometri între încărcări, ceea ce este cu mult peste ce oferă mulți dintre rivalii. Este ușor de condus și bine echipat, de asemenea.

Audi E-Tron

Modelul E-tron a fost primul SUV electric de la Audi și a venit cu câteva tehnologii și dotări interesante pentru a susține imaginea sa premium.

Modelele entry-level E-tron 50 are o autonomie de până la 320 de kilometri între încărcări, venind cu un pachet de 309 CP.

Cu toate ca are acest pachet de putere, se poate simți leneșă când apăsați accelerația până la podea. Și deși călătoria este confortabilă și există mult spațiu în habitaclu modul sport nu ofera satisfactia asteptata.

ASmart EQ Forfour

Această mașină de oraș electrică cu patru locuri de la Smart este ieftin de cumpărat, are un diametru de parcare mic, fiind perfectă în oraș, și vine relativ bine echipată.

Totuși, aici se termină aspectele pozitive, deoarece în alte privințe Forfour este greu de recomandat. Are o autonomie slabă (testele oficiale spun că merge doar 125 de km între încărcări).

Un portbagaj mic, iar călătoria poate fi incomodă în cazul denivelărilor mai pregnante.

Asa ca nu este recomandata pentru cei care au de parcurs distante mari 🙂

Honda-e

Există câteva caracteristici ale Honda E care par desprinse din filmele SF. Oglinzile sale exterioare virtuale, de exemplu, îi permit să aibă o formă mult mai aerodinamică decât majoritatea rivalilor.

Sau faptul că are un display care se întinde pe toată lungimea bordului, format din mai multe ecrane. Totuși, la capitolul autonomie este dezamăgitoare, doar 200 de km între încărcări, iar portbagajul este mic.

Peugeot e-Traveller

Sunteti o familie numeroasă și vreti sa plecati in vacante cu toti? Ei bine, cu acest microbuz electric de 8 locuri și echipat cu un motor electric de 134 CP.

Te poti porni la drum.

Autonomia este modestă, cifrele oficiale sugerând că veți ajunge până la 238 de kilometri între încărcări și, deși nu există nicio îndoială privind caracterul practic al e-Traveller.

Acestea fiind zise, asta a fost o lista mica si infima cu masini electrice.

Voi reveni cu mai multe subiecte si informatii din zona asta. Sunt ele electrice, dar nu sunt scutite de asigurarea rca 🙂

Drive safe & and be Green 🙂

Asigurare calatorie
masina hibrid

Articole recente

Cum te ajuta un calculator pentru RCA sa achizitionezi cea mai buna polita pentru masina ta

Esti in cautarea unei cotatii excelente pentru asigurarea RCA online? […]

Incheie o polita RCA oriunde te-ai afla, chiar si in vacanta

Sa luam urmatoarea situatie: ai plecat in vacanta sau a […]

Asigurările online sunt viitorul în domeniul asigurărilor auto

Serviciile online pentru autovehicule, în special asigurarea RCA online, reprezintă […]

Cat de scumpa este asigurarea RCA pentru un BMW Seria 5?

Vrei sa iti cumperi un BMW Seria 5 si vrei […]

Mituri despre asigurările auto online: de ce se tem oamenii să încheie polițe online

Având în vedere că trăim în epoca internetului, nu este […]

Vrei sa achizitionezi un BMW? Pregateste-te de taxe si asigurari mai scumpe

Masinile de lux au fost intotdeauna sinonime cu performanta exceptionala, […]

Vrei o masina care are costuri de intretinere si taxe mici? Atunci alege Dacia

Masinile Dacia sunt parte integranta a peisajului auto romanesc, captivand […]

Asigurarea RCA online iti aduce numai beneficii

Deoarece traim intr-o epoca digitala, toate procesele s-au simplificat si […]

Uncategorized

Dacă apăsați butonul "Accept", sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.